Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Εκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου, της Παιδικής Χορωδίας Ιεράπετρας και της Κρητικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων

διεξαγωγή
Ημερ/νίες 22/12/2011 - 22/12/2011 19:30
Τοποθεσία Βασιλική Αγίου Μάρκου

Ηράκλειο
Είσοδος Ελεύθερη
Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου, της Παιδικής Χορωδίας Ιεράπετρας και της Κρητικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων
Δ/νση Χορωδιών: Κατερίνα Τζαγκαράκη  και Σουζάν Χαλκιά
Μουσική Δ/νση: Νίκος Αντωνακάκης









Η αφίσσα           






Γιορτινή ατμόσφαιρα από τον Σύλλογο 'Ροδαυγή'. Την ερχόμενη Παρασκευή.

διεξαγωγή
Ημερ/νίες 23/12/2011 - 23/12/2011 10:00
Τοποθεσία ΚΑΠΗ Δειλινών

Ηράκλειο
Είσοδος Ελεύθερη
Το 3ο Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας (στο πρώην ΚΑΠΗ ΔΕΙΛΙΝΩΝ), και ο Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση « Η ΡΟΔΑΥΓΗ» γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στο χώρο όπου συστεγάζονται, στην οδό Εργοτέλους & Ηπείρου  την ερχόμενη  Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 10:00 το πρωί.
Θα γίνουν ομιλίες για το πνεύμα των ημερών και του εθελοντισμού, θα απαγγελθούν ποιήματα από τα μέλη των δύο φορέων και θα ψάλλουν όλοι μαζί τα κάλαντα.
Στο τέλος της γιορτής θα δοθούν στα μέλη Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και χειροποίητες κατασκευές που έχουν ετοιμάσει για το σκοπό αυτό οι ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ του ΣΤ Εξαμήνου του τμήματος ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ.




















Χριστουγεννιάτικη γιορτή ... αλά γαλλικά!

διεξαγωγή
Ημερ/νίες 21/12/2011 - 21/12/2011 18:00
Τοποθεσία Πολύκεντρο Νεολαίας
Δημοτικό Κτίριο οδού Ανδρόγεω
Ηράκλειο
Είσοδος Ελεύθερη
Εκδήλωση και παζάρι από το Σύλλογο πτυχιούχων Γαλλικής φιλολογίας N.Ηρακλείου - Στο Πολύκεντρο Νεολαίας επί της οδού Ανδρόγεω, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, 18.00 - 21.00
Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με έντονο γαλλικό "άρωμα", οργανώνει ο Σύλλογος Πτυχιούχων Γαλλικής Φιλολογίας Ν. Ηρακλείου.
Η εκδήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δ. Ηρακλείου είναι ανοιχτή στο κοινό και περιλαμβάνει μια σειρά πολιτιστικών προτάσεων.
Μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα γεμάτο μικρές εκπλήξεις, οι μαθητές των γαλλόφωνων τμημάτων των δημόσιων σχολείων αλλά και το ευρύτερο κοινό καλούνται να δοκιμάσουν μια αληθινή γεύση Γαλλίας : ταινίες μικρού μήκους, μουσική, γαλλικές λιχουδιές… 
Παράλληλα, το παζάρι με κατασκευές των μαθητών και των καθηγητών από τα γαλλόφωνα τμήματα σχολείων του Νομού θα προσφέρει  πρωτότυπες ιδέες για δώρα ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ο Σύλλογος καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Ν. Ηρακλείου ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους μαθητές που συμμετείχαν ενεργά προσφέροντας τις κατασκευές τους και το ζαχαροπλαστείο sucré, για τη χορηγία των γλυκών.













Παζάρι από το Σύλλογο Κάριτας Ελλάς

διεξαγωγή
Ημερ/νίες 29/12/2011 - 30/12/2011 09:00
Τοποθεσία Δημαρχείο Ηρακλείου - Λότζια
Αγίου Τίτου 1
Ηράκλειο
Είσοδος Ελεύθερη
Ο Σύλλογος Κάριτας Ελλάς σας προσκαλεί την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011 από τις 09:00 π.μ. έως τις 22:00 μ.μ. στον  Αίθριο χώρο του Δημαρχείου Ηρακλείου, στο παζάρι διαφόρων ειδών που διοργανώνει για ενίσχυση του κοινωνικού του έργου και για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Γεύμα αγάπης για τους άπορους της πόλης μας

διεξαγωγή
Ημερ/νίες 25/12/2011 - 25/12/2011 12:00
Τοποθεσία Δημαρχείο Ηρακλείου - Λότζια
Αγίου Τίτου 1
Ηράκλειο
Είσοδος Ελεύθερη
Η εταιρεία Κappa Foods Α.Ε., όπως και τα τελευταία δεκαέξι χρόνια, έτσι και φέτος οργανώνει την ημέρα των Χριστουγέννων το γεύμα της αγάπης για τους μοναχικούς και έχοντες ανάγκη αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, στο χώρο της Λότζια. Το γεύμα είναι προσφορά της εταιρείας Κappa Foods Α.Ε.και του Δ/ντη της Κου Καλαθάκη Θεόδωρου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...